Nu arrangeras ”Vi Går För Vatten” för nionde året i följd i Falkenberg!

Alla falkenbergare och besökare är då välkomna att gå en lärorik och vacker tipspromenad längs Ätran med start och mål på Rådhustorget. Promenadslingan är 2,7 km lång och längs vägen presenterar ett tiotal föreningar sina verksamheter vid olika stationer.  

 

Falkenbergs tre Rotaryklubbar organiserar dagen och tar planeringsmässigt och juridiskt ansvar för genomförandet som i år kommer att genomföras:

 

Lördagen den 4 maj 2019 klockan 12.00 – 15.00

 

Vart går pengarna?

Hela överskottet går till föreningarnas ungdomsverksamheter i Falkenberg och till Rotarys vattenprojekt i Kenya. Fördelningen är 50/50 mellan bidraget till föreningarna och till det internationella vattenprojektet.

 

Vi har fått många bevis på hur väl tidigare års intäkter har möjliggjort att föreningarna i Falkenberg har kunna göra extra satsningar inom sin ungdomsverksamhet. Det har också alltid varit uppskattat att få visa upp sin verksamhet för nya intresserade.

 

På vår hemsida kan man också läsa om hur viktigt vårt tillskott varit för att brunnar har kunnat byggas och befintliga källor renats i byar belägna i norra och västra Kenya.  Under 2019 planeras ytterligare vattenprojekt i Kenya. Rotarys Läkarbank med svenska och lokala medarbetare bistår med professionell hjälp och uppföljning av anläggningarna.

Alla omkostnader för dagen finansieras av gåvor eller sökta medel. Alla arbetar ideellt med projektet.

 

Varför ska ditt företag delta?

Ditt företag har möjlighet att visa upp sig och samtidigt bidra till att ”Vi Går För Vatten” kan göra skillnad för vårt föreningsliv och till att den självklara förutsättningen att ha tillgång till rent vatten – även i Kenya.

 

Vad kostar det att delta?

Det finns tre olika sponsoravtal. Huvudsponsor betalar 20 000 kr. Partnersponsor betalar 10 000 kr.  Stödsponsor betalar 5 000 kr

Du kan också välja att vara supporter och ger då ett valfritt belopp. Även privatpersoner kan vara supporter.

 

Vad får jag?

Ditt företag omnämns vid starten av tipspromenaden på Rådhustorget och beroende på sponsornivå även i annonser, affischer och deltagarkort samt på projektets hemsida. Som huvudsponsor har du även möjlighet att visa upp ditt företag på start och målområdet.

Betalning sker via faktura efter avslutat och redovisat projekt senast till 30 juni 2019.

 

Hur får jag kontakt?

Deltagande föreningar:

Falkenbergs Bordtennisklubb, Falkenbergs Idrottsklubb, Falkenbergs Innebandyklubb, Falkenbergs Volleybollklubb, Ullared Flädje Golfklubb, Falkenbergs Golfklubb, Falkenbergsortens Ryttarklubb, Fontänhuset Falkenberg, Handikappidrotten Falkenberg, Missing People Halland, Falkenbergs Brukshundklubb, samt Falkenbergs Scoutkår.

 

Rotaryklubbarnas sponsorgrupp kommer att söka dig de närmsta veckorna för att svara på frågor och förhoppningsvis kunna få ett positivt svar om sponsring av ”Vi Går För Vatten”.

 

Med vänlig hälsning

Rotarys Projektgrupp VGFV: